Truca'ns al 977 15 92 33

 | Imagen

Comunicat 3r Trimestre per a l'Alumnat i les Famílies

Sabem que molts de vosaltres esteu patint les conseqüències d’aquesta inesperada  situació, bé sigui en primera persona, en la pell d’algun ser estimat o de les dues maneres. És per això que us volem enviar un missatge d’ànim i suport, alhora que volem compartir amb vosaltres diferents informacions que són del vostre interès.

Les passades dues setmanes des del Claustre de professors, seguint les instruccions del Departament d’Educació, de forma coordinada, hem anat gestionat el millor possible les nostres accions. Ara amb més informació, una mica més de calma, i experiència, podem comunicar-vos que:

  • El període comprès entre el 12 de març i el 13 d’abril es considera no lectiu i no avaluable. En conseqüència, la segona avaluació està tancada i el tercer trimestre començarà el 14 d’abril.
  • Els ensenyaments de Batxillerat i CFGM, es reprendran en format “a distància”  i, en breu, rebrem instruccions sobre la forma d'avaluar-los, i que compartirem amb vosaltres. 
  • Respecte els ensenyament d’ESO, les instruccions rebudes ens conviden a potenciar l’acció tutorial, a adequar-la a la situació de confinament i a proposar a l’alumnat tasques competencials i globalitzades.

Per tot això, us informem la forma que hem decidit  organitzar-nos durant el tercer trimestre:

En els quatre cursos de l’ESO, hem fet el següent:

  1. Reestructurar les tutories, de manera que cada professor tutoritzarà un grup reduït d’alumnes, per aconseguir una comunicació fluida, si és possible per mail, per poder-vos oferir l’acompanyament que tots us mereixeu.

  1. Ajuntar les matèries tradicionals en àmbits, en els que professors de vàries matèries es coordinaran per crear matèries globals amb les que treballar les competències, amb uns criteris clars per avaluar-les i amb l’objectiu de no saturar l’alumnat amb moltes tasques diverses i descontextualitzades.

En els estudis de Cicles i Batxillerat, seguirem treballant tal i com hem fet les passades setmanes, amb propostes i recollida de feines, mantenint un contacte directe entre l’alumnat i els professors. Estem segurs que, si les feu amb cura i dedicació, de segur que us ajudaran a superar les diferents matèries.

Restem a la vostra disposició, com sempre, i desitgem que aviat arribi la normalitat que ens farà retrobar-nos, als passadissos, a les aules, al pati i als despatxos del nostre institut per tornar a compartir tot això que ens identifica com la comunitat que som, la Comunitat Educativa de l’Institut La Talaia.

Una forta abraçada

EL CLAUSTRE DE PROFESSORS I PROFESSORES


Publicar un Comentario