Truca'ns al 977 15 92 33

 | Imagen

Preinscripció CFGM Jardineria i Floristeria 2020-2021

Has pensat quins estudis seguir una vegada acabada l'ESO? T'agraden les plantes, els jardins i l'aire lliure? T'agradaria seguir uns estudis relacionats amb la natura i amb bones oportunitats per trobar feina al sector?

 

L’Institut la Talaia de Segur de Calafell t’ofereix la possibilitat de cursar els estudis de l’especialitat de Jardineria i Floristeria per obtenir el títol de cicles formatius de grau mitjà. A més, aquest cicle es basa en la FP Dual, que és una modalitat d’estudis en la qual l’alumne combina la formació acadèmica al centre educatiu amb la formació en l’activitat productiva de l’empresa, mitjançant la dedicació d’unes hores pràctiques en aquesta.

 

No t'ho pensis més. La preinscripció és del 2 al 8 de juny! 

 

Tota la informació relacionada amb la preinscripció, l'accés a la sol·licitud i la documentació que cal presentar i acreditar la podeu trobar al següent enllaç del web del Departament d’Educació:

 

Preinscripció al Cicles Formatius . Departament d'Educació



Hi han dues vies per presentar la sol·licitud:

 

  • Via electrònica: AQUÍ.

El tràmit de presentació de la sol·licitud via electrònica s'acaba amb l'enviament del formulari i no s'ha de presentar cap còpia al centre.

 

 

  • Amb suport informàtic: AQUÍ

 

El tràmit de presentació de la sol·licitud amb suport informàtic s'acaba amb l'enviament per correu electrònic del resguard acompanyat de la documentació acreditativa corresponent, escanejada o fotografiada per les dues cares, a la bústia electrònica següent:  

E-mail : [email protected]

 

En els casos excepcionals en què no es pugui enviar per correu electrònic, podeu contactar amb nosaltres trucant  i demanant informació per realitzar els tràmits presencialment al telèfon següent:


Telèfon: 977 15 92 33      

Més informació aquí.

 


Publicar un Comentario