Truca'ns al 977 15 92 33

Setmana de treballs de síntesi de l'alumnat de 1r, 2n i 3r d'ESO

Des del passat dimecres 13 i fins al dimarts 19 de juny els nostres alumnes han estat realitzant els treballs de síntesi. Aquests han servit per consolidar les competències bàsiques adquirides durant el curs, i aplicar els coneixements a un àmbit no escolar.

Els treballs de síntesi realitzats pels nostres alumnes són els següents:

1r d'ESO: EL MAR COM A EINA D'EDUCACIÓ AMBIENTAL

A través d'aquest treball, els nostres alumnes han après vocabulari sobre temàtica marina.  informació sobre el pati català, el mar mediterrani, etc. A més de situar al mapa de Catalunya els rius, muntanyes, deltes, caps i golfs, s’ha intentat  que, a través d'aquestes activitats els nostres alumnes hagin conegut a través de la pràctica la nostra costa i tot allò que la compon.

2n d'ESO: EL MÓN DE LA VELA A CALAFELL.

Aquest treball gira envers el món de la vela a Calafell. Calafell, com a ciutat costanera, té una pila d'activitats relacionades amb el món mariner: tradicions, gastronomia, activitats, esports, etc, i és així com han pogut conèixer totes les activitats que poden fer a la població i han pogut copçar, des de les diferents matèries,  molts aspectes de la vida marítima que han treballat al llarg del curs.

3r d'ESO: EL NOSTRE ENTORN. CREACIÓ D'UNA REVISTA.

En aquest treball, els alumnes de 3r d'ESO han confeccionat una revista. Una de les activitats realitzades en aquest treball ha estat la visita al professorat del nostre cicle de Jardineria, per veure quines són les activitats necessàries per poder muntar un hort-jardí. Han observat , tot allò que es necessita per poder dissenyar, construir i mantenir aquestes instal·lacions. També han realitzat altres activitats com "Les monedes del nostre entorn" (química), on han pogut descobrir el perquè del color de les monedes que fem servir dia a dia, el disseny també d’un menú típic de Calafell per promocionar la gastronomia local, així com també activitats lúdiques que poden trobar-se en aquesta població costanera, i també relats d'aventures i oci en l'apartat de literatura.


Publicar un Comentario