Truca'ns al 977 15 92 33

Xerrada orientació

El passat 14 de març vam convidar al nostre institut a la Soraya Valencia, tècnica referent d'ocupació juvenil del Consell Comarcal del Baix Penedès. Va oferir-nos dues xerrades: 
La primera adreçada al nostre alumnat del CFGM de Jardineria  i Floristeria, donant-los claus per la incorporació al món laboral quan acabin els estudis així com també orientació sobre com continuar la seva formació en aquest àmbit o a d'altres que la formació ocupacional els ofereix. 
La segona xerrada es va adreçar a l'alumnat que farà 16 anys aquest curs o que ja els té i està en risc d'obtenir el Graduat en ESO. Ens va donar a conèixer tots els recursos de formació dels que disposem a la nostra zona, que són molts, des dels Programes de Formació Inicial (PFI)  fins a la formació ocupacional oferida als diferents municipis de la nostra comarca.
Aquesta és una de les múltiples activitats que fem des de l'institut La Talaia per orientar al nostre alumnat per tal de poder triar una opció formativa que s'adeqüi a les seves necessitats i que els permeti continuar formant-se dia rere dia.

`

`


Publicar un Comentario